sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Tutoriaali vol.1. - Näin tuhoat suklaalevyn

Hih, taitaakin olla ensimmäisen tutoriaalini aika! Ja aihe on maailman maukkain, nimittäin suklaalevyn oikeaoppinen syöminen! (Ainakin omasta mielestäni..) Hullua, eikö vain :D

Kiitokset ronjalle (Glamour and Glitter) joka osti suklaan ja avusti kuvaamisessa :D (Kuvat ovat sitten omaa käsialaa!)
Kohta 1.
Haet suklaalevyn käteesi missä ikinä sitä nyt säilytätkään, vaikkapa jääkaapista tai kauppakassista ja istuudu mukavasti vaikkapa sohvalle elokuvan ääreen tai tietokoneen ääreen datailemaan. Valitse itse.

Kohta 2. (Esimerkkisuklaana toimii tällä kertaa Lontoon Rae Fazerilta.)
Ota suklaalevy käteesi ja tutkaile sitä hiukan jotta saat näppituntuman levyyn.
Kohta 3.
Tämän jälkeen käännä suklaalevy ympäri ja avaa se varovasti yläpäästä niin, että kuoren alla oleva foliokin lähtee suklaan päältä pois ja näkyviin tulee kuolettavanhyvänaminamisuklaa. (Katso allaoleva kuva jotta teet sen varmasti oikein!)

Kohta 4.
Kun olet viimeinkin saanut kuolettavanhyvännaminamisuklaan aukaistua, laita se takaisin alustalle (vaikka jalan päälle jos istut ja muuta alustaa ei ole) kuoripuoli alaspäin. Tämän jälkeen otat foliopuolen, taitat sen suklaan päälle takaisin ja alat paloittelemaan suklaata rivi riviltä ja pala palalta. Lopputuloksesta tulee tälläinen:

Kohta 5.Kaikkien odottama hetki; LUPA TUHOTA SUKLAA!! Tässä kohdassa tyyli on vapaa ja saat tuhota suklaan juuri niinkuin haluat. Kukaan ei rajoita (ainakaan siihen asti kun suklaa loppuu tai räjähdät huomatessasi syöneesi liikaa..)

Kohta 6.Lopputulos on mitä todennäköisimmin tämä:


Tässä teille hyvin simppeli ja nopeasti luettava (ja kommentoitava!) ohje jota voitte sitten itse kukin soveltaa :D

4 kommenttia:

 1. Tuolla tutoriaalilla tuhosin juuri piparminttusuklaani. :D xD

  VastaaPoista
 2. XD Hyvä että jollekin oli hyöytyä :D

  VastaaPoista
 3. oikeesti, niin hyvä että meidän tutosta on ihmisille hyötyä :DD ja maininta, rakas hannukkaz ei ole niin ahne että olisi yksin tuon levyn tuhonnut, vaan oli kaksi ahnehtijaa XDDD

  VastaaPoista
 4. Se on oikeasti hyvä että niistä on hyötyä jollekin muullekin kuin vain meille :D Juu ja en todellakaan ahmisi kokonaista levyä itsekseni, siinähän tulee jo huono olokin!!

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)