lauantai 19. kesäkuuta 2010

Pieni sisäinen taiteilija on päässyt taas valloilleen

Kyllä, taas tuo pieni sisäinen taiteilija on päässyt valloilleen ja päättää nyt julkaista pari kuvaa joita käytin pääsykokeissa hakiessani kuvallisen ilmaisun perustutkintoon (ja jonne olen varasijalla 16 XD)

(Nähin ei sitten ole tulossa mitään tekstiä, kuten ei kuviini yleensäkään.)

Ja tässä vielä yksi kuva kaveristani joka suostui mitä ystävällisimmin siihen, että julkaisen tämän ottamani ja muokkaamani kuvan hänestä täälläkin. Kyseessä on siis ronja, Glamour and Glitteristä.Kommentteja?

2 kommenttia:

 1. Vastailen tänne sun blogiin :)
  Eli ensinnäkin kiitoksia!
  Toisekseen, kuvaan nykyään Canonin 50D:llä, jossa on päivittäisessä käytössä kittilinssi 18-200. Lisäksi mulla on mm. 50mm ja muistaakseni 10-20mm laajis Sigmalta.
  Salamana on tosiaan Canonin Speedlite 430EX II, jossa sitten DealExtremestä hankittu rengas kiinni.

  Varsinaista makroputkea en omista, mutta DealExtremestä olen hankkinu myös Massan 4x linssin, joka tulee siis ton käyttölinssin päälle. Vääristymää siinä on liikaa, jotta sillä saisi kokonaan tarkkoja kuvia esim. hyönteisistä tms, mutta johonkin pigmenttien kuvaamiseen se käy vallan mainiosti, jos tarvitsee päästä LÄHELLE.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Jangsara, olet suureksi avuksi! Taidan kuitenkin jossain vaiheessa hommata ihan makroputken, tuo nykyinen putki on niin surkea että sen tilalle ajattelin ostaa jo tänä kesänä uuden. Saa nähdä. Kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)