lauantai 10. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 10.

Päivä oli täynnä laiskottelua, kouluhommia sekä pikkuriikkisen liikuntaa. Kuulostaa oudolta laittaa laiskottelua sekä liikunta samaan lauseeseen... :D
Kun näitä HeiaHeian liikuntalokeja näkyy muuallakin koko ajan, ajattelin laittaa omanikin tänne edes kerran. (Sori Ronja, oli pakko ihan sun kiusaks :D) Yllä näkyy kaikki, mitä olen tällä ja edellisellä viikolla "liikkunut" - suurin osa kun koostuu shoppailusta... Ei saa syytellä, en tällä viikolla edes ostanut mitään, kiertelin ja kaartelin vaan + hoidin tietenkin kirppispöytää!

Niin ja tuosta kirpparista - se loppuu viimeinkin huomenna, käyn ennen kolmea tyhjäämässä pöydän ja odotan, että kamaa olisi eilisen jälkeen mennyt paremmin kun kävin laittamassa sen -50% lapun pöytään kiinni. (Nyt huomas kyllä aika selvästi miten vihjailin teille aiheesta "MENKÄÄ OSTAMAAN MUN KAMAT POIS!" XD) Eli siis, pöytä 73 vielä huomiseen n. kolmeen asti! 

Tajusin muuten että ollaan kohta jo puolivälissä Blogmasia sekä joulukuuta! Jännä elämä -.-

- Huomiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)