perjantai 30. joulukuuta 2011

Minäkö kilttinä?

... No ainakin lahjoista päätellen! Kaikki tulee aivan varmasi käyttöön, porukka taitaa tuntee mut aika hyvin :D Tänä vuonnahan en siis oikeastaan pyytänyt mitään muuta kuin Sinkkuelämästä yhtä tai kahta tuotantokautta, Lily Lolon täyskokoista pohjaa sekä Loverdose -hajuvettä - oli aika shokki kun Sinkkuelämästä tuli The Essential Collection ja Loverdosesta kokonainen paketti jossa oli hajuveden lisäksi suihkugeeli & vartalovoide!
Näiden lisäksi sain sitten rahaa, yöpaidan - tulee todellakin tarpeeseen, vanhat on jo vähän... noh, vanhoja! - käärmeen sekä liikennemerkkipalapelin - ompahan ainakin mistä opetella! :DD
 
 
Tää tulee aika myöhässä, mutta on vaan ollut niin laiska olo & loma on muutenkin ollu tähän mennessä aika kuraa, niin eipä ihan hirveästi oo innostanu kirjotella :)

Kerkesin keskiviikkona käymään jo hiukkasen alennusmyynneissä, oli aika köyhää tällä kertaa. Tai no olihan siellä tietysti kaikkea hienoa mihin olisi voinut rahansa pistää, mutta se ainut asia mitä alennusmyynneistä oikeasti menin etsimään, oli mennyt - Calvin Kleinin lompakko. Olin ihastellut sitä iät ja ajat, nyt sitä ei sitten ollut enää myynnissä kuin valkoisena :(( Joskohan sitä ensi viikolla uudestaan paremmalla menestyksellä.

Tämä ihminen taitaa mennä nyt muokkailemaan tulevaa ulkoasua, homma on enää pientä hienosäätöä vailla :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)