tiistai 20. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 20.

Oon huomannu aika pahan jutun tässä kun olen melkein joka päivä onnistuneeti postaunnut jotakin - multa meinaa alkaa ideat loppumaan! Ei siinä, kyllä tykkään kirjotella, mutta jokapäiväsestä kirjottelusta tulee jo pakkopullaa, muff. Joskohan tämä tästä kun Blogmas loppuu ja pääsee palaamaan normaalin postausrytmiin (eli siihen n. 1-3 postinkia viikko).

Tänään alko sitten joululoma! Tai no ei ihan, huomenissa odottelee vielä pitkän matikan 6-kurssin koe, josta toivon pääseväni läpi samaan malliin kun muistakin tähänastisista kursseista. Katotaan mitä siitäkin nyt tulee.

Tänään saatiin muuten viimeinkin katottua näytöt - olikohan meitä nyt seittemän joilla se oli. Jippikaijee, sain kolmosen! :)) Jag är häppyhäppy! Tosin nyyh, siihen loppu valokuvaus! Loman jälkeen onkin sitten graafista, odotan sitä aika sekavin tuntein - toisaalta tykkään graafisesta mutta toisaalta en. Jännää :))

BTW, varasin tänään Sherlock Holmesin ensi-iltaan lipun! Perjantaina odotus sitten palkitaan. Siitä lisää sillon :)

- Huomiseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)