perjantai 30. joulukuuta 2011

Uutta ulkoasua pukkaa!

Mähän sanoin että saan tämän ulos ennen uutta vuotta!

Päätin tällä kertaa tehdä hyvin yksinkertaisen ja pelkistetyn ulkoasun, jossa on vain yksi sivupalkki. Näin sivu ei ole liian 'raskas' - puhelimet ja hitaammatkin nettiyhteydet jaksavat pyörittää paremmin.

Ulkoasussa on käytetty laivastonsinistä (englanniksi navy blue, toivottavasti suomentuu noin!), harmaa-hopeaa sekä hieman kullankeltaista. Navy blue on ihana sävy - ja tällä hetkellä lempivärini - joten halusin antaa sille tilaa tässä ulkoasussa. Jotenkin kun aina puhutaan laivastonsinisestä, tulee mieleeni heti myökin hopea sekä kulta. Kun kerta hopeasta tykkään enenmmän niin päätin tehdä siitä taustavärin ja kullasta linkkien värin, jotta sekin pääsisi mukaan.

Suurimman työn näin tuon bannerissa näkyvän pöllön eteen. Jotenkin tuntuu, että tulette näkemään sitä aika paljon täällä - ellen sitten kyllästy ja tee uudenlaista :) Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan putkee, pakko myöntää - en muistanut tallentaa edellisen ulkoasupohja koodia, joten en saanut siitä pohjaa noille sivujen linkeille. Nyt ne vain 'kelluvat' tuolla, mutta parempi näinkin kuin ilman niitä ollenkaan. Pyrin keksimään siihen ratkaisun mahdollisimman pian! Tuskin se varmaan ketään muuta pahemmin haittaa, mutta itselleni se on aina keskeneräinen jos jätän sen nyt noin. :)

Mitäs tuumitte - parempi vai huonompi kuin edellinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)