perjantai 2. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 2.

Saavuin justiinsa pikkujouluista ja nytten sitten suihkunraikkaana kirjoittelemaan tätäkin postausta :) Tänään ei onneks ollut koulua kun sain kaikki hommelit tehtyä jo eilen pois - aka kolmipäiväinen viikonloppu, aika lailla sitä mitä tarttin :D
 
(elkää murhatko mua kuvanlaadun vuoksi, en jaksanu käsitellä kuvia mitenkään... -.-)
Tämän kunniaksi päätin, että lähden käymään kaupungissa ja siinä samalla heittämässä vähän tavaraa kirppikselle & siistimässä pöytää. Vein taas hiukan lisää CDtä, pelejä sekä koriste-esineitä. Kysyin myöskin, että paljon on tuloja tullut - niitähän oli tullut ihan mukavasti reilu viitisen kymppiä. Jatkoin nyt pöytävarausta ensi viikon sunnuntaihin, olisikohan se 11. päivä? Sinne siis ihmiset :)

Tuli ostettua kirppikseltä kirja, H&Mltä paita sekä kaks leffaa Anttilan Toptenistä. Kirja makso euron, paita kaheksaisen sekä leffat yhteensä kympin. Ihan hyvin selvittiin ja sain hommattua kaiken mitä tarttinkin. Kuvaa nuista myöhemmin :)

Sain tänään aika kivoja uutisia ja oonkin niitten takia hymyilly melkeen koko päivän! Asiasta tuonnempana kuitenkin lisää, kun asia ihan oikeasti varmistuu. + Tähän mukavan päivän päälle oli vielä Nuvan pikkujoulut, oli aika shokki kun neljän aikaan talolla ei ollu muita kun nuoriso-ohjaaja ja joku kersaryhmä, vaikka siellä piti olla muita nuvalaisia jo tekemässä ruokaa XD Mitäs pienistä, en kerinny siinä ittekseni istua muutenkaan kun kymmenisen minuuttia ennenkun sain jo seuraa :)

Syötiin (tuli taas syötyä ihan sikana - porsaita äidin oomme kaikki...), pelattiin Buzzia (on muuten maailman paras peli!) ja katottiin leffa (Sherlock Holmes - 2009). Oli aika mahtia kun sain kattoo leffan tykin kanssa valkokankaalta & elokuvateatterimaisen äänentoiston kanssa. Tuonne meen kyllä useemminkin kattomaan leffoja, jäi sen verran hyvä maku suuhun!

- Huomiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)