lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden viimeinen

Taitaakin sitten olla vuoden viimeisen postauksen aika. Normaalisti tulisin sanomaan vain nopeasti uuden vuoden toivotukset - kuten nytkin - mutta tällä kertaa ajattelin tehdä sen ihan kuvien kera - ja ehkä pienen tarinankin - kera.

Aloitetaan Iittalan kirkkaasta tuikusta. Tämä tuli tänäään ostettua joululahjarahoilla, joita jäi yli kihartimen palautuksen jälkeen. Kiharrin palautettiin Prismaan, sillä en tuntenut tarvitsevani sitä nyt kun leikkasin hiukset lyhyeksi. Jos tuosta olisin tiennyt niin en olisi kyllä lyhyeksi leikannut. Nooh, mennyt mitä mennyt :))
Harmittaa kun huomasin vasta kuvien muokkailuvaiheessa, että tuikku oli pölyinen & täynnä sormenjälkiä. Muff, näillä mennään. Oli aika hyvä alennus, 1-laadun kirkas tuikku 8.00€ Iittalan Outletissa. Sama tarjous koski sekä tummaa sinistä, että ruskean sävyistä tuikkua - omasta mielestäni tuo kirkas oli kaunein. Tämä on muuten ensimmäinen oma Iittala-tuikkuni - eikä varmasti jää viimeiseksi! :)

Sitten Pentikin poroon! Jyväskylässä on kyllä Pentik-liike, mutta sieltä nämä olivat loppuneet joten ostin omani Sokokselta. Hintaa oli ihan mukavasti, mutta laatu korvaa hinnan.
Poro on siis hopeoitua messinkiä, joka painaa noin pieneksi esineeksi jonkin verran. Nämä kaksi uutta tulokasta saivat aitiopaikan kirjahyllykaappini (mikä himputti ton nimi oikeen on...) päältä taulun vierestä. Seinään tulee aika hyvännäköiset varjot näistä kahdesta. Meitin tuikkukokoema :))

Tänä vuonna oon muutenkin innostunut kynttilöistä normaalia enemmän. Aloitin Puttipajan kahvikynttilällä ja pian tämä jälkeen sain kaksi muuta kynttilää. (Joihin juuri vilkaisin huomatakseni toisen niistä sammuneen -.-)

Tälläistä tällä kertaa - ja nyt sitä hyvää uutta vuotta kaikille! :))

2 kommenttia:

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)