keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 14.

Tänään oli aika väsyttävä päivä. Tai no ei mua oikeestaan aamusta & aamupäivästä kauheesti väsyttäny, mutta sitten myöhemmin kylläkin. Bussissa tullessa yritin nukkua nii ei - aina kun meinasin nukahtaa, niin joko bussi nytkähtää jotenkin tai takana oleva alkaa potkimaan selkää -.-

Sitten pääsin kotiin, join kupin kahvia ja nyt en sitten varmaan kauheen hyvin nukukkaan... Pitäs osata jättäät toi kahvin juonti päivemmälle, voisin joskus saaha illasta untakin. Ja kun kerran päästiin mun lempiaiheeseen eli kahviin, kattokaa mitä nyt himoitsen!
Tollanen Starbucksin muki (n. reilu 7 desiä), jossa pysyis juomat viileenä. Tuo oli nyt alennuksessa, täytyy vakavasti harkita siihen sijoittamista :)
Toinen on tällänen keraaminen muki kuumille juomille - kuten mm. ihanalle kahville! Tääkään ei oo hirveän kallis, mutta en ole varma investoinko tähän kun kerta tällänen lämpömuki kotoa jo löytyy.

Tällästä pikapäivitystä taas, katotaan jos huomenna saan aikaseksi ottaa sen kuvan näistä hiuksista :))

- Huomiseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)