maanantai 19. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 19.

Houston, we have a problem!

Tänään oli kyllä niiiiin murhapäivä ettei mitään rajaa. Koulussa ei tehty juuri mitään - ei voitu alkaa kattomaan näyttöjä sen takia, että parilta tyypiltä puuttu & osa ei ollu paikalla. No kettuvie, mitä sitten vaikka osa porukasta ei ollu paikalla & parilta puuttu VAAN TULOSTEET, olis voitu NIIN hyvin kattoo niitä jo tänään läpi. Sen sijaan päästiin jo ennen puolta yhtä, venailepa siinä sitten kahteen asti odotellessa matikan tuntien alkua -.-

+ Tottakai mun kamerasta loppu eilen patterit, joten en saanu sitä mukaan. Joten siksi aika lailla kuvaton postinki... Joskohan se tästä, huomenna luultavasti pitäis kattoo niitä näyttöjä, joskohan huomenna olis sitten parempi pv.

- Huomiseen.

2 kommenttia:

  1. Sellaistahan se on. Itseäkin ärsyttää kun opettajat joustavat annetuista aikatauluista sen takia, kun osa ei osaa organisoida asioita ajoissa.

    VastaaPoista
  2. Hyvä etten oo yksin ärsytyksineni. Saatiin tänään kuitenkin hommat ennätysvauhtia valmiiksi ja huomisen matikan kokeen jälkeen alkaa loma! :))

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)