lauantai 17. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 17.

Siivouspäivä. Yleensä kerran parissa viikossa, tätä odottellaan aina kauhulla. Ei ole mitään kettumaisempaa, kuin rahdata eka pölyjenpyyhkimisvesi ylös, sitten se alas ja imurin kanssa takasin ylös, se alas ja viimesenä lattianpesuvesi. + Kun tätä kamaa kerta riittää, niin riittäähän sitä siivottavaakin -.- Onneks on nyt joulusiivous tehty, seuraavaa siivouskertaa kauhulla odotellessa.

Tietääkö muuten kukaan mistä löytyisi vähän saman tyylinen pöytä kuin tämä IKEAn pöytä? Olisi hyvä, jos olisi tuollainen valkoinen (mustakin / tummanruskeakin käy), hiukan kiiltäväpintainen ja siinä olisi tuon tyyliset laatikostot? Tuo olis muuten hyvä, mutta on vaan niin kauhean kapea (50cm).
Tykkään tosi paljon pöydän mallista, harmittaa ettei se ole leveämpi :// TAI jos joku tietää mistä löytyisi pöytälevyjä, joissa on  hiukan samanlainen pinta niin niistäkin saa laitella ehdotuksia  - tämä nykyinen pinta on nähnyt jo parhaat päivänsä ja täytyy katsoa mitä tämän kanssa tekee.  :)

- Huomiseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)