tiistai 6. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 6.

Itsenäisyyspäivä, jeij!

Meidän perheessä itsenäisyyspäivä vietetään ihan vaan kotona tehden aivan normaaleja asioita. Rentoudutaan, syödään, juodaan kahvia ja leivotaan.
 
Voisin syödä ton kaiken piparkakkutaikinan ittekseni, se on niiiin hyvää :D Muusta mulla ei sitten ookkaan kuvia, mutta kymmentä vaille kuus alettiin kattomaan Linnanjuhlia. Ihmeen vähän oli ketään julkkiksia, paljon oli poliitikkoja jne. Puvutkin oli tänä vuonna aika tylsiä, pariin kuitenkin tykästyin. Katotaas jos löydän kuvia jostain...
Ekana tämä Jenni Vartiaisen puku. En meinannu eka tunnistaa Jenniä tässä, näytti niin erilaiselta! Tykkään väristä sekä muutenkin leikkauksesta - kaulakoru kruunaa kuitenkin kaiken.
Toinen oli Riikka Mannerilla päällä ollut shamppanjan värinen mekko. Tämä on kauniin yksinkertainen, sopii erityisen hyvin vaaleaverikölle :)

Nyt harmittaa, en löytänyt viimeisestä tykkäämästäni mekosta kuvaa :/ Joskohan sitä jo huomenissa onnistaisi, kun lopuistakin asuista on saatu kuvat nettiin :)

- Huomiseen! :)

1 kommentti:

  1. Kävimpä katsastamassa ekaa kertaa nopeasti blogiasi ja mitä minun silmäni havaitsivatkaan... essuni kulmaa ja kenties hitusen turvonneita sormiani(?).

    Kiitos viimeisestä, oli mukava päivä!

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)