maanantai 5. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 5.

Nyt on kyllä niin kuollut olo ettei mitään rajaa: Valvoin eilen illalla liian myöhään, jouduin herään liian aikasin, koulussa oli liian pitkäveteinen / pitkä päivä ja nyt illasta kävin vielä tunnin salilla ja pari tuntia pelaamassa lentopalloa.

Mulla oli vuoden tauko tuohon lentopallon pelaamiseen selän takia. Viime syksynä se alko mulle kettuilemaan, syyski epäilin - ja epäilen edelleen - uudessa koulussa aloittamista, epäergonomista työasentoa ja liian painavaa laukkua, joka teki selälle hallaa. Selässä (nimen omaan alaselässä) löysty nivelet sen verran, varsinkin vasemmalta puolelta, että ne aiheutti pienimuotoista luiden toisiinsa hankaamista --> sattuu aivan helekatisti.

Kävin asiasta fysioterapeutilla, joka sanoi että syvät vatsa- ja selkälihaksen auttaa pitämään näitä niveliä paikoillaan - eipä muuta kuin niitä sitten reenailemaan. Yritin viime keväänä käydä kerran pelaamassa lentopalloa mutta huonoin tuloksin - selkä ei kestänyt kuin vartin, loppuajan jouduinkin sitten istumaan kentän laidalla ja katselemaan kateellisena muiden pelaamista.

Olen niin iloinen, että nyt reilun vuoden jälkeen pääsen ja pystyn taas pelaamaan, hinku on ollut kova ja uskallus ei meinannut tänäänkään riittää. Onneksi kuitenkin riitti, muistin taas miksi rakastan lajia :) Huomas kyllä sen, ettei oo vuoteen koskenutkaan palloon - kädet aivan muussia. Peli suju kuitenkin yllättävän hyvin, passit nyt meni vähän niin ja näin. Oon näin lyhyt, joten passaaminen ja passarina oleminen on aina ollut meitin duuni kun en kerta verkolle muuten kauheasti ylety - varsinkaan kun pelataan miesten korkeuden verkolla. Jag är happyhappy :))

Huomenna sitten Itsenäisyyspäivä, kaikki varmaan tietää mitä silloin on pakko tehdä? ;))

- Huomiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)