perjantai 16. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 15. - 16.

Hehs, olin eilen aika väsyny ja muutenkin kuollut, tuskin kukaan kuitenkaan kauheasti pahastui yhden päivän hiljaisuudesta & lipsahduksesta, vai?

Eilen ei tosiaankaan tapahtunut mitään ihmeellistä, näyttöä väkersin edelleen. Tänään sitten sainkin sen valmiiksi - etuajassa! Voin kertoa siitä ehkä vähän myöhemmin lisää, katotaan miten innostun. :)

Tänään oli myöskin Banthai Deli -päivä! Oli ihana käydä ensinnäkin pitkästä aikaa Ronjan kanssa syömässä ja toisekseen thaimaalaisessa syömässä. Tuolla en ollut syönyt sitten elokuun! (Antakaa muuten anteeksi laiskuuteni, en jaksa muuttaa kuvia oikean kokoisiksi joten kuvien laatu kärsi hiukan ://)
 
 
Muistin kuvata ruokaa vasta sen jälkeen kun olin itse syönyt, joten Ronjan & Ronjan ruoka joutui kohteeksi. Mutta siis ihan sitä perus thaimaalaista: currykanaa, riisiä, friteerattua kanaa, makeaa chilikastiketta sekä kasvisnuudelijuttua :) Nomnom!

Huomenissa siivouspv, järjestystä pitäis muutella. Katotaan mitä tästäkin tulee :D

- Huomiseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)