tiistai 13. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 13.

Niin vapautunut olo kun on tukka niiiiin paljon lyhyempi! Kävin siis tänään kampaajalla, Jyväskylän Stailissa. Kannattaa käydä Hannalla jos vaan suinkin mahdollista, paras kampaaja tähän mennessä kellä oo koskaan käynyt! Tälläisestä siis lähdettiin, ja vähän tämän tyyliseen tultiin:
Nämä kaksi kuvaa vein kampaajalle. Tehtiin pikkasen erilailla kun mitä näissä on: otettiin takaa paljon lyhyemmäks. Kuitenkin tuonne "kruunun" kohalle (eli takaraivon yläosaan) jätettiin hiukkasen pidempää, jotta niitä saa sitten pyöräytettyä kivasti alaspäin. + Sivuista tuli vähän lyhyemmät.

Tykkään itte tosi paljon - tosin sellanen, minkä itte hoksasin vasta just ihan äskeittäin, että tosta niskan yhestä kohtaa olis voinu ottaa vielä vähän enemmän pois. Eiköhän omat pyörteet hoida kuitenkin homman kotiin ja sekin kohta ala näyttää mieleiseltä :))

Oli aika shokki kun menin suihkuun ja pesin tukan (haluun itte laittaa sen huomenaamuna niin pesin tänään laitetut aineet pois) - tuntu ettei olis ollut tukkaa ollenkaan! Oon tottunu siihen, että tuolla takana on niin hirvee reuhka aina tukkaa, että kestää varmasti pari pesua aikaa tottua tähän :))

Kuvaa saatte varmaankin jo huomenna, katsotaan miten ahkera jaksan olla :))

- Huomiseen! :)
(kuva1, kuva2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)