sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 4.

Miten nyt voi olla jo neljäs päivä? Kauheen nopeesti menee aika, muff.
Sain eilen laitettua yllä olevan kuvan naamakirjaan. Kiitokset muuten ruoskivalle kuvaajalle jos tätä luet: selkä vieläkin jumissa :DD

Mitäs tänään... Käytiin ajamassa! Tois... eikun kolmatta kertaa kaupungissa, tällä kertaa kyllä ihan kunnolla. Meni hyvin siihen nähen miten vähän ollaan siellä ajettu - auto ei sammunu kertaakaa, ei ollu mitään 'läheltä piti'-tilanteita tai vastaavaa. Tämän sanottuani, katotaan vaan miten seuraava kerta menee... Vinkkinä muuten niille, jotka autokoulussa ovat - syökää ajaessa purkkaa jos stressaa. Se on ihan ihmeellistä, miten ajamisesta koituvan stressin voi purkaa niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin purkan syöntiin. Kokeilkaa ihmeessä :)

Käytiin samalla tsekkaan kirpparipöytä ja viemässä hiukan tavaraa sinne. Oli aika hyvin perjantai-illan ja lauantain aikana menny - vein sinne siis perjantaina kamaa, jos muistatte, ja voittoo oli kertyny lisää sen nelisen kymmentä euroa noiden kahden päivän aikana! Ihmeen hyvin menee kaupaks, luulin ettei sieltä jäis käteen mitään.

Kun tultiin kotiin niin vaan oltiin. Kateltiin parit teoriatunnit läpite, käytiin kylässä ja kaheksan aikoihin tein lihaskunnon. Mursuilta :)

- Huomiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)